KRANIO SAKRAL TERAPI BABY

Kranio Sakral Teapi Baby

Efter min mening burde alle nyfødte, blive tjekket efter fødslen. Uanset hvordan fødslen har været, er kranio sakral terapi fantastisk til babyer. Men specielt ved hurtige fødsler, langsomme fødsler, hårde fødsler eller kejsersnit, er der risiko for at barnet har fået feks en skæv nakke, skæve hofter, får fordøjelses problemer, en nerve i klemme eller andre gener. Her er det en fordel at komme med barnet så hurtig som muligt efter fødslen.

Det er en “stor” begivenhed at blive født. Nogle babyer kan godt blive stressede eller “overvældet”. Her kan jeg med Kranio Sakral Terapi gå ind og afbalancere centralnervesystemet og give ro til den lille. Så baby kan slappe af og sove godt og kroppen kan arbejde og udvikle sig med sine naturlige processer uden forstyrrelser af et låst skellet, hovedpine, nerve i klemme eller spændinger i kroppen

Hvis baby har fået gener efter fødslen og det ikke opdages tidligt og det rettes, kan der opså mange forskellige ting, som baby kunne have undgået, hvis det havde fået kranio sakral terapi, så hurtig som muligt efter fødslen. Derfor anbefaler jeg altid alle børn at blive tjekket forebyggende mellem 10-14 dage efter fødslen. Her er babys kranie knogler faldet på plads efter fødslen og vi kan tjekke at det nu også er faldet på plads.

Hvis baby falder ned, er det specielt en god ide at få baby tjekket. - Hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Hvis din baby er "meget god" til at holde hovedet tidligt, er det ofte pga spændinger i ryggen og nakken. Jeg har hørt sundhedsplejersker rose babyer, som holder hovedet meget tidligt, uden at de ser at barnet er spændt op, som en flitsbue......!

Det er ikke “normalt” at dit baby græder meget, har fordøjelsesbesvær, og er uroligt, ikke kan sove så længere tid af gangen eller andre ting.

Jeg giver som sagt Kranio Sakral Terapi til babyer. Men mine kranio sakral terapi baby behandlinger kan udover behandling på kranie, rygsøjle og centralnervesystem også bestå af:

  • Organmassage
  • Rette skelet altså: Ryg, nakke, ribben, skuldre hofter, bækken og ben.
  • Stillepunkt. Jeg bruger altid en af de mest effektive KST teknikker, som giver en dejlig form for afspænding, der tilmed er meget vigtig for kroppens egen evne til at regenerere sig selv og finde indre balance

Og HUSK du er moren (I er forældrene) og I ved bedst! 
Mange velmenende folk har 1000 undskyldninger for at det er ok at baby græder meget. Men det er ikke ok! De små beder om hjælp på den eneste måde, de kan. De kan kun vise, de er utilpasse gennem gråd. Så hvis I som forældre, synes jeres barn græder meget, så kom og lad os få en snak om det og kigge på jeres guldklump.

Behandlingen af spædbarnet hos mig tager ca. 20 minutter. Men jeg har altid sat god tid af, hvis der er brug for at blive skiftet eller ammet undervejs. 

HELSEHUSET ULFBORG ER SPÆDBARNS VENLIG KLINIK

Der er god tid i selve Helsehuset Ulfborg, hvor du i baglokalet kan amme, bruge mikroovn til flaske og skifte dit barn før og efter behandlingen, så du har god tid.

Dine barnevogn eller klapvogn kan altid stå indenfor ved Helsehuset Ulfborgs hoveddør.

ONLINEBOOKING:  https://system.terapeutbooking.dk/book/www-lev-liv

 

Slide showet viser:

 

  1. Skævt barne hoved
  2. Samme dreng 8 dage efter INDEN anden behandling. Så meget har hovedet rettet sig efter én behandling. Den sidste lille skævhed var væk efter anden behandling
  3. En lille fyr som havde ondt i maven og sov dårligt, blev hjulpet på en behandling
  4. KISS banankrop hvor skævheden går hele vejen gennem kroppen og barnets lille krop er meget spændt. Han ligger stift og apatisk.
  5. Samme dreng 8 dage efter. Han er helt lige, da han kom. Der var en anelse små spændinger, som jeg blidt fik væk, mens han lå og hyggede sig. Jeg strækkede også blidt hans lille skellet, så vi var sikre på han kunne bevæge sig helt frit og uhindret. Som man kan se på billedet, er han glad og fuld af liv og følger nu med i det hele. Modsat det først billede, hvor han var helt stiv og apatisk. Denne dreng sov “alt for meget” hvilket jo er “nemt”, men ikke “normalt” Han blev en frisk og livskraftig dreng på kun to kranio sakral terapi behandlinger. Og udvikler sig helt normalt uden gener.