Kranio Sakral terapi og piskesmæld

En af de skader jeg behandler mange klienter med er piskesmæld eller whiplash skader.

Jeg har mange erfaringer på området, fordi jeg selv var uheldig at være ude for en ulykke i 1998, hvor jeg faldt af min hest.

Mange tror fejlagtig at man kun kan få piskesmæld i trafik ulykker. Det er ikke rigtig. Man kan få piskesmæld ved alle typer af fald.

I dag lever jeg stort set uden mén. Jeg er selvstændig og behandler i kranio sakral terapi, fordi jeg selv fik hjælp via kranio sakral terapi. Ved du at det er derfor min klink hedder: Lev Liv?

Det var fordi kranio sakral terapi gav mig livet tilbage efter to års sygemelding.

Efter yderligere to års sygemelding med jævnlige kranio sakral terapi behandlinger, var jeg tilbage på arbejdsmarkedet på FULD TID! Og dét har jeg været lige siden! Det var der ingen, som havde troet!

Der står mere om min historie på min hjemmeside: www.levliv.dk under “Præsentation”

Jeg er med i Foreningen For Kranio sakral & Kropsterapeuter og de har delt flere ting til os kranio sakral terapeuter. Jeg har et link her til dig, hvis du har piskesmæld eller kender én som har det:

www.whiplashguiden.dk

Du er velkommen i min Klink Lev Liv. Her får du ud over behandlingen og en guide med hjem også hjælp til at håndtere og rumme din situation og jeg lære dig tålmodighed omkring helings processen, som i nogle tilfælde er langvarig. Det er en meget vigtig proces og den er afgørende for, hvordan du heler op og har det bagefter din skade.

Hvis du har kroniske lidelser efter et piskesmæld, støtter jeg dig og motiverer og guider dig til at lære dig at leve med de forandringer, du har og giver dig gaven i at se hvad det er, du så nu kan.

Har du et gammelt piskesmæld?

Det er ALDRIG for sent! Mange klienter inkl jeg selv har oplevet kropslige forbedringer og menneskeligt mere kapacitet og færre smerter selv 15 år efter piskesmælds skader!

Jeg er ud over at være EXAM & RAB godkendt kranio sakral terapeut også special uddannet i piskesmæld. Da jeg er RAB godkendt, kan du i de fleste tilfælde få refunderet dine kranio sakral terapi behandlinger af dit forsikringsselskab. 

HVAD SKAL DU GØRE, HVIS DU ER BANGE FOR DU HAR FÅET ET PISKESMÆLD?

Kontakt mig hurtigs muligt på SMS 26392536.

Skriv at du har brug for en akut tid efter en ulykke. 

Jeg kan også behandle et evt chok efter ulykken.