Hvad hjælper kranio sakral terapi på?

Jeg har mange års erfaring med:

 • Stress, Psyke og Fordøjelsen

  Stress: Faktisk tror jeg på at de fleste forbigående gener i kroppen opstår fordi kroppen eller centralnervesystemet er overbelastet eller ude af balance.

  Kranio sakral og krops terapi er super god behandling både i opløbet før stress bryder ud (eller før vi selv erkender det) Hvis skaden er sket og vi er “gået ned med stress” så er kranio sakral og kropsterapi en blid måde at møde kroppen på og derfor får man det hurtig bedre igen.

  Angst, tristhed, depression, udbrændthed, uro i kroppen, PTSD, demente.

  Det er vigtig vores fordøjelse fungerer godt. Det er vigtig for vores psyke og følelsesliv, for vores immunforsvar og for vores hormonproduktion. Tarmen er kroppens “anden hjerne” og kommunikerer direkte med vores hjerne.
  Og selvfølgelig er god sund kost også vigtig. Men er “læsset væltet” kan jeg hjælpe dig med at komme i balance igen.

 • Fertilitet, Graviditet & Børn

  Fertilitets problematikker: PCOS, aborter, nedsat sædkvalitet, stress omkring “projektet” både for mænd og kvinder.

  Graviditets gener: som f.eks. opkast eller bækkenløsning

  Baby: uro, fordøjelses problematikker, skæve barnehoveder, skæv krop, KISS KIDD SYNDROM

  Børnenes udfordringerne lige fra hovedpine, skævhederne i kroppen, koncentrations problemer, hyperaktive børn, søvnproblemer, sengelægning, indlæringsproblemer, lavt selvværd, børn i chok / sorg, omsorgssvigtede børn, stress, udviklings forstyrrelser, dårlig motorik, ADHD, ADD, tourettes, aspergers, autisme, handicappede børn.

 • Smerter, sygdom og ulykker

  Smerter i kroppen: Som overbelastning, stress, hovedpine, migræne, hold i ryg eller nakke, diskusprolaps, ledsmerter i knæ, hofter, skuldre, albuer eller ankler, iskias smerter, scoliose, scheuermann, dårlig kropsholdning, overstrakte knæ/knæsmerter.

  Sygdomme: mén efter fejloperationer, fibromyalgi, allergi, eksem, bronchitis, KOL, astma, sclerose, parkinson, for lavt stofskifte, muskelsvind, handicaps.

  Efter ulykker kan man se traume på kroppen og chok: Jeg behandler både chokket og traumet som piskesmæld, hjernerystelse, forstuvninger og slag.

  

Vær opmærksom på alle former for ubalance og overbelastning  i kroppen. Det er kroppens egen måde at fortælle os, vi skal passe på!

Man behøver ikke VENTE på kroppen siger HELT fra og man bliver syg, stresset, angst eller deprimeret. Vi kan handle på kroppens signaler inden dét!

Mange ubalancer kan tages i opløbet, så de ikke senere udvikler sig til sygdomme, skavanker og stress.

Dét giver mere mening at lytte til kroppen og mærke efter og passe på sig selv istedet for at ødelægge og nedbryde kroppen.

Tænk bare på en bil: Den kommer jævnligt til service. Og hvis den lyder “mystisk” eller en knap på instrumentbrættet lyser, skynder vi os til mekanikeren...

Prøver vores krop at fortælle os noget, så tager vi ofter bare smertestillende....?

I det etablerede system symptombehandler man ofte, istedet for at finde ind til ÅRSAGEN til problemet. HVORFOR bliver man overbelastet ?

Jeg er din krop og sjæls mekaniker. Og din krop er så fantastisk til at få udbytte af kranio sakral terapi, at jeg plejer at sige: 

“Kort fortalt hjælper jeg kroppen, så den kan hjælpe sig selv”

Skriv gerne en besked til min mailadresse:

monalovendahl@gmail.com for at høre om jeg kan hjælpe dig

 

Hvis du er kronisk syg eller har en kronisk skade, oplever jeg at afbalancering med kranio sakral terapi, gør at mine klienter kan leve med langt færre smerter og meget mere energi og livskvalitet i daglig dagen.

-VIL DET VÆRE ATTRAKTIVT FOR DIG???

Hvis du ikke fejler noget som helst, er behandlingen en fantastisk afspænding, wellness, afbalancering og nulstilling af kroppen.

Kroppens skellet, bindevæv, centralnervesystem og organer får et "service" så der kommer god cirkulation i alle kropsvæskerne, så cellerne igen kan forny sig så optimalt som muligt igen.

Det er langt lettere at forebygge end at helbrede.

Jeg rådgiver også I homøopati, som jeg også har uddannelse i. Det har en rigtig god effekt sammen med kranio sakral terapi.