Engholmgruppen NDS Probiotika serien af mælkesyrebakterier

Er et firma, som laver specifikke multi stamme mælkesyre bakterier

I hvert eneste produkt, er der mange bakterie stammer i.

Jeg holder på det er nogle af de bedste produkter, der kan fåes på markedet. Og jeg har årelang erfaring med dem til mig selv og min søn. Og mine hvalpekuld, hvert kuld havde tidligere altid problemer med diarré, når de begyndte at spise opblødt hvalpefoder. Og var til dyrlæge eller fik dyrlæge ordineret behandling en til to gange pr kuld. Det var lige indtil jeg ringede til min leverandør af NDS mælkesyrebakterier! Jo, jo den kunne vi da lige klare. Kuldene derefter var meget mere kraftfulde, fordi de ikke blev svækket af diarré en til to gange pr kuld.

  • Der er mælkesyrebakterier til forebyggelse og behandling af allergi hos voksne og børn.
  • Til forebyggelse af overværet af uønskede bakterier, svampe eller parasitter i tarmen.
  • Til brug ved inflammatoriske tarmsygdomme som: Morbus Crohn, Colitis Ulcerosa og andre beslægtede lidelser
  • Så er der en type bakterie stammer til forstoppelse/træg mave hos mennesker i alle aldre.
  • Der er en type til heling af tarmslimhinden vaéd mange former for stress, overfølsomheder, humørproblemer og depression.
  • Så er der et produkt til afbalancering af tarmfunktionen vd trænings - og sportsrelateret stress /løs mave/diarré, overfølsomhedsreaktioner med diarré og f.eks krævende behandlinger der giver diarré.
  • Der er en type mælkesyre bakterie stammer som hjælp ved alvorligt stress.
  • Og så er der en type som hjælp til afbalancering af tarmfloraen ifbm. Ønske om forbedret energi-stofskifte og vægttab

Historien om bilen

Vores tarmflora er meget vigtig for vores almen velbefindende.

Jeg synes godt om ideen at tage ansvar for vores krop og dermed vores liv.

Vores krop er desværre ikke som en bil, hvor vi kan få en masse reservedele efterhånden som årene går. Vi har et meget begrænset “udvalg” af reservedele til vores krop!

Jeg vil nu “tegne et billede“ for dig af vores krop, som en BIL. Det vil sige din ydre krop og skelettet er karosseriet. Dit bindevæv er pladerne på bilen. Indeni har vi et ledningsnet i bilen, det er vores krops nerver. Så har vi vores indre krops organer: hjerte, lunger, lever, galdeblæren, nyrer, binyrer, mavesæk, tolvfingertarmen, tyndtarmen, tyktarmen, blindtarmen, endetarmen, miltenog bugspytkirtlen. Det er bilens moterdele. Olien er blodet, der pumpes rundt... Kan du se det for dig???

Det er nemt nok med bilen at få nye reserve dele. Det er bare at tage til mekanikeren. Bilen kan måske køre i 20-25 år, fordi den kan få reservedele.

Vores krop skal måske leve i 85 år! Måske længere? Og vi kan ikke få ret mange reservedele!

Derfor er det en super god investering at forebygge istedet for at helbrede! Og langt det billigste også. Sygemeldinger koster os selv og vores samfund svimlende summer af penge.