Cases mennesker

Mathias 10 år

Kære Mona.
Tusinde tak for din store hjælp i fredags, da jeg kom med et hold i nakken. Og det virkede bare super hurtigt - allerede da vi nåede til aften havde jeg det bare så meget bedre og dagen efter var det helt væk. Det er helt sikkert dig jeg vil få mine forældre til at kontakte, hvis jeg skulle få brug for hjælp en anden gang:-)
Knus Mathias, 10 år

Jackie 38 år

Min fortælling om Kranio Sakral Terapi 

Jeg har været i 2 store bil ulykker ihv. 1998 & 2001, hvor jeg fik hoftebrud, håndledsbrud, brække begge kraveben, haft voldsomme rygsmerter siden, smadret højre skulder samt påduttede mig nogle nakke problemer som alt i alt har gjort jeg desværre i dag er førtidspension som 38 årige.

Jeg har siden ulykken i 1998 ikke haft mere end 1 1/2 -2 timers sammenhængende søvn ud af 5-6timer i sengen hver nat. De næste 3-4 timers om natten har jeg været vågen 10-15 gange efterfølgende hver nat. Jeg fik så i august 2014 en gavekort af nogle af mine venner som har haft deres børn til behandlinger hos Mona Løvendahl i Vemb, som har klinikken www.levliv.dk, som er Kranio Sakral Terapi.

Jeg må indrømme, at jeg var MEGET skeptisk ang. det da jeg havde læst & hørt om metoden, som hun arbejder ud fra – hvor man nærmeste ikke kan mærke hendes hænder arbejde. Men det skulle prøves og selve metoden, hvor hun nærmest massere/trykker & drejer blidt med hendes hænder på min ryg/nakke/hoved, fik mig allerede første gang til, at svæve/sove på madrassen til noget rolig og skøn musik under behandlingen. En fantastisk oplevelse! Og det viste sig, at vende op & ned på min søvn. Allerede efter 2 behandlinger begyndte jeg, at kunne sove op til 3-5 timer uden at vågne, og efter 3-4 behandlingerne over 5 uger, sov jeg op til 7 timer næsten hver nat. Da behandlingsmetoden DESVÆRRE ikke er godkendt af det offentlige sygesikring koster hver behandling 400kr pr. gang og på det tidspunkt kunne jeg desværre ikke have råd til at forsætte, så jeg stoppede hos Mona i starten af september 2014. Efter nogle uger begyndte jeg desværre, at sove dårligt igen – men jeg kunne ikke afsætte pengene til flere behandlingerne på det tidspunkt.

Jeg kører så i November 2014 op i en anden bil, som holdte stille og min nakkeproblemer blev gradvis værre og værre over de næste uger - så i Januar 2015 kontaktede igen Mona, hvor jeg igen har oplevet, at få min nattesøvn tilbage samt mindre nakkesmerter efter få behandlingerne. Nu har jeg tænkt mig at forsætte, og Mona mener at det formentlig vil komme dertil, at jeg kan nøjes med en behandling hver 4-5 uger efter noget tid. Mine forældre har indvilliget i denne gang at betale fremover. Så jeg forsætter TAKNEMMELIG hos Mona. Det har allerede igen giver så meget mere livskvalitet, at jeg næsten hver nat får 6-8 timers sammenhængende søvn.

Jeg skriver dette opslag, så hvis andre med div. smerter i kroppen, føler de ikke kan hjælpes, så er det absolut et forsøg værd at prøve få Mona til at hjælpe jer. Jeg har gået utalige gange ved kiropraktor og fysioterapi uden at de kunne afhjælpe mig med mit søvn, men det må jeg indrømme at mødet med Mona kunne.

Med venlig hilsen – Jackie Skov Lund-Hansen, Lemvig. 

Mand på 70 år

Mand på 70 år
Kommer med hovedpine problemer, der har været der i over 20 år. Hans datter har presset ham til at komme og han kommer med meget skeptis og korslagte arme. Jeg siger til ham, at jeg ikke kan love ham noget, men han kan jo prøve og se om det kan hjælpe ham. Jeg siger til ham, mens han stadig står op, at jeg kan se hans krop er meget skæv og at jeg kan hjælpe ham med det og hovedpinen nemt kan være opstået pga. den skæve kropsholdning.
Da han kommer ned og ligge på maven, ser jeg virkelig hvor skæv kroppen er. Jeg får lov til at tage billeder af ham og viser ham dem. Se så bliver han nysgerrig og mere positiv stemt overfor mig. Vi retter kroppen det vi kan og giver en god gang kranio-sakral terapi på første behandling, men kroppen er stadig skæv, da han går hjem.
En uge efter kommer han nærmest springende ind af døren som en gazelle... Jeg tænker "What?" Han har ikke haft hovedpine siden første behandling og han er meget glad. Jeg bliver endnu mere overrasket, da han ligger sig på maven på briksen. Kroppen er næsten lige!
Så selv en krop på en mand på 70 år, kan rette sig selv op ganske hurtig.
Jeg ved at min behandling arbejder i kroppen 8 dage efter en behandling. - Og det tør da siges! Se selv på billederne.

Ebba 53 år

Jeg vil her gerne fortælle min uhelds historie og oplevelse af behandling med Kranio-Sakral Terapi.

Jeg er en 53 årig kvinde, som er i fuld vigør, har overblik og gang i alt på én gang. Jeg var så uheldig at glide på et nyvasket glat gulv og brækkede højre håndled. Med dette uheld blev jeg fuldstændig uarbejdsdygtig i alle henseender.

Men armen 5 uger i vinkel gips, og derefter udsigt til en lang genoptræning, væltede min verden. Jeg ville så gerne lave alt, men kunne ingeting, og så begyndte en psykisk nedtur. Jeg havnede i et dybt sort hul.

Jeg havde læst om Kranio-Sakral Terapi og set en annonce i lokal avisen.

Det jeg oplevede med behandlingen var at jeg langsomt, efter hver behandling fik det psykisk bedre dag for dag. Under behandlingen kunne jeg mærke kroppen arbejde, en varme strømmede igennem mig. Behandlingen er en let berøring, og virker helt fantastisk. Jeg kan varmt anbefale denne form for behandling og især Mona som behandler. Hun har hjulpet mig psykisk og mentalt gennem mit sygdomsforløb.

I dag efter 5 behandlinger er jeg oppe igen og i fuld vigør, og genoptræningen går godt, fordi jeg blev psykisk hjulpet.

Tove 58 år

Jeg har fundet ud af at Kranio-Sakral Terapi er til stor hjælp for mig. Jeg har fibromyalgi, hvor en bækkenløsning, hvis det ikke sidder på plads, udløser fibromyalgien. Behandlingerne giver en afspænding i kroppen, samt en stabilitet, som jeg ikke har oplevet i mange år.

Behandlingen hjælper mig også imod stress, som forværrer symptomerne på fibromyalgien. Det er fantastisk, som kroppen reagerer med så blid behandling og så lidt hjælp. Min krop hjælper selv med og slipper spændinger under behandling, uden jeg gør noget som helst. Indimellem ligger jeg og spjætter lidt eller mit hoved bevæger sig ganske stille. Det er en meget befriende følelse og oplevelse. Og man føler sig som født på ny bagefter.

Kranio-Sakral terapi er en del af den kranielle osteopat læges uddannelse i USA. Det viser hvor seriøst det er. Man kan sige det er en slags hjælp til selvhjælp for kroppen.

Michael

Da min far døde for 10 år siden, kom det som et kæmpe chok. Han boede på Sjælland. Min søster og jeg bor i Jylland. Vi var der en uge, inden han skulle begraves. Det var en hård uge. Da vi sad i kirken til begravelsen, fik jeg det pludseig meget dårligt. Jeg kunne ikke få luft og fik hjertebanken og begyndte at svede meget. Jeg vill bare ud af den kirke.

Siden den dag har jeg haft mange angst anfald, når jeg var i butikker, til fester eller gågader med mange mennesker. Jeg havde det også meget dårligt, når vi var til noget i ungernes skole. Jeg fik medicin mod angst, men fik stadig angst anfald. Jeg prøvede at skjule det. Jeg kunne kun køre lastbil, der var jeg alene uden mange mennesker.

Jeg har været hos to psykologer uden gavn. Jeg var helt derude, hvor jeg tænkte på, hvordan jeg kunne komme herfra og op til min far i himlen. Så ville angsten forsvinde. Det var et helvede de 10 år. Men så kom jeg i kontakt med Mona Løvendahl og begyndte på Kranio-Sakral Behandling og efter 2 - 3 behandlinger, kunne jeg mærke en væsentlig forandring. Nu kan jeg være sammen med andre mennesker. I dag arbejder jeg hos en entreprenør og er meget glad for det arbejde. Jeg fulgte min søster op af kirkegulvet uden at det rørte mig det mindste. Det havde ikke kunne lade sig gøre uden Mona.

Jeg kan kun sige at man skal prøve Kranio-Sakral for det virker. Jeg har ikke haft angstanfald i næsten et år nu. Nu kan jeg tage til Sommerland med min familie. Og jeg kan gå i bigrafen med min dejlige folovede. Det har jeg ikke kunne før. Det er kun os med angsten, der ved hvor svært det er at leve med. Jeg har ikke fået medicin siden jeg mødte Mona og jeg har det så godt nu uden angst anfald.

Jeg håber min historie kan hjælpe andre til at prøve det. Så de kan få deres liv tilbage, for det er et helvede at gå med og skjule det. Det ødelægger ens liv.

Michael

 

Tak Michael for at dele din meget personlige historie.

Jeg vil tilføje at dét jeg fandt ved behandlingen var en meget, meget spændt og meget skæv nakke og et fastlåst kranie. Dvs at i Michaels tilfælde var der en FYSISK årsag til angten. Så samtale terapi ville aldrig kunne løse Michaels problem med angst alene. Michael fik for lidt blod og ilt til hjernen, som er kroppens computer. Plus at hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) var klemt af, det giver forskellige gener og gør at man helt uforskyldt ikke er i stand at tænke rationelt, derfor tror jeg personligt at angsten er opstået.

September 2013

En ung mand på 25 år kommer med ondt i ryggen, som han har haft on /off i et par år. Smerterne har været der gennem længere tid og han har nedsat bevægelighed i ryggen. Det har nu udviklet sig til hold i ryggen, hvilket også er kommet flere gange om året de sidste par år. Han har desuden haft smerter i knæene, siden han var 18 år!!!
Efter kun 2 behandlinger med tilhørende få øvelser han selv har lavet, kommer han tredie gang uden rygsmerter og desuden HELT UDEN knæ smerter! - Og det har han forøvrigt ikke haft siden!

Han kommer den tredie gang, fordi han stadig synes han har lidt for lidt bevægelsesfrihed. Han fik en rigtig god behandling og blev sendt ud i den dejlige september sol og skal højst sandsynligt ikke komme igen. Så giver ens job mening. Det gør mig så glad 

Jette

Kære Mona, 
Tusind tak for din hjælp i forbindelse med min migræne. Fra 5-6 anfald om måneden er jeg nu nede på ca. 2 pr måned efter jeg begyndte hos dig, og hverdagen er blevet betydelig lettere. Jeg kan varmt anbefale andre med lignende lidelse at prøve din behandling.
De bedste hilsner!