KRANIO SAKRAL TERAPI VOKSNE

Voksne

Første gang du kommer, har du måske booket online og udfyldt en note om hvad vi skal kigge på. Det er en god ide at gøre, da jeg så bedre kan forberede mig, inden du kommer. På den måde kan vi lettere skrive journalen, som vi arbejder ud fra. Og du får mere tid til samtale og behandling på briksen.

Når du online booker, kan du også tilmelde dig Klinik Lev Liv s Nyhedsbrev, som kommer en gang om måneden med nyheder og spændende artikler, gode råd og tips om kroppen.

Jeg hjælper voksne med mange forskellige typer smerter, følelsesmæssige udfordringer, at “stå i sig selv“ i perioder med forandringer, kriser eller sorg.

VED DÅRLIG FORDØJELSE: Anbefaler jeg ofte at kombinerer behandlingen med NDS mælkesyrebatkerier og homøopati.

Ved dårligt immunforsvar, smerter (i hoved, nakke, ryg, lænd, hofter, knæ, albuer, skuldre mm) stress, ubalancer i kroppen, nældefeber, bihulebetændelse, nedsat fertilitet (kvinde eller mand)

VED LANGVARIGE GENER ELLER SMERTER EFTER: 

  • Ulykker
  • Kyssesyge
  • Hjernerystelse
  • Piskesmæld 

Anbefaler jeg ofte at kombinerer behandlingen med homøopati

ONLINEBOOKING:  https://system.terapeutbooking.dk/book/www-lev-liv

Klient med kraftige rygsmerter og spændinger i ryggen. Billedet er taget inden første behandling. Se også skævheden i kroppen på skuldrene

En time efter er ryggen så afspændt og kan nu begynde at regenerere sig og arbejde hjemme i 8 dage hvorefter vi arbejder videre med den skæve holdning