Klinkken

I min klinik kommer alle store som små - to som firebenede (dog kommer jeg ud til hestene)

Jeg arbejder stille og roligt på kroppen i det tempo, kroppen er parat til. Det vil sige jo mere belastet klient, jo færre teknikker.

Hvis kroppen ikke er så belastet, så kan jeg arbejde lidt mere aktivt, men dog stadig stille, forsigtigt og langsomt. Med 5 grams tryk kan man ikke gøre noget, kroppen ikke vil være med til.

Det er kodet i vores DNA, hvordan kroppen skal kunne restituere sig selv. Men i det øjeblik der er skævheder i skelettet og / eller spændinger i kroppen (både fysisk og psykisk), kan kroppen ikke arbejde naturligt, som den er skabt til. Det er her jeg kommer ind i billedet. Jeg hjælper kroppen til at hjælpe sig selv, så den igen kan regenerere sig, som den er skabt til fra naturens side.

Når man arbejder på den måde, hvor man arbejder sammen med kroppen, er det oftest ganske få behandlinger du vil have brug for. De fleste kommer langt på 2-3 behandlinger med ca. en uges mellemrum. Hvis du har haft gener i mange år, må du forvente at du skal have 5-6 behandlinger.

Mange af mine klienter vælger dog at komme hver 4-6 uge, fordi de synes det er "himlen" at få en Kranio-sakral terapi behandling. Forebygge er bedre end at helbrede. På den måde tager man generne i opløbet, så man altid har det godt.

Selv får jeg også en forebyggende behandling en gang om måneden, for det første fordi jeg tidligere har slået mig alvorligt mange gange, så jeg vil fra tid til anden få nogle skavanker. Men mest fordi jeg elsker selv af få behandling.