Præsentation

 

Jeg hedder Mona og er født i 1970.

KLINIK LEV LIV så dagens lys i marts 2012. Jeg startede KST uddannelsen i februar 2012 hos Trine Rosenberg på KST Akademiet. Allerede fra starten havde jeg 8-10 klienter om ugen, som fik elevbehandlinger. Mine klienter var så tilfredse med behandlingen, at de anbefalde mig til familie, venner og bekendte. Så klinikken var allerede i gang i marts 2012.

Jeg blev eksamineret i september 2013. Og blev RAB godkendt i februar 2014.

De resterende fag til RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler) tog jeg på Karsten Munk Akademiet i perioden 2013-2014. Karsten er min store inspiration. Han er min lærer. Han har en særlig fin evne til at møde mennesker med respekt og værdighed - lige dér, hvor de er. Det er dét det hele drejer sig om. Hver enkelt klient er unik og kommer selv med nøglen og løsningen. Vi skal bare få øje på det sammen. Det er min opgave at hjælpe klienten og kroppen, så de sammen kan hjælpe sig selv.

Jeg har undervist og været censor i Kranio Sakral Terapi fra 2014 - 2018. Men har valgt det fra for at koncenterer mig 100% om at udvikle min klinik og mine behandlinger til glæde og gavn for mine klienter.


Jeg er dybt taknemmelig over det er muligt for mig at arbejde med mennesker og dyr. Der er så store muligheder for at hjælpe med Kranio-Sakral terapi og kropsterapi, så jeg ser det som min opgave i livet, at udbrede kendskabet til denne fantastiske terapi.


Også selv om man evt. fejler noget, er der gode muligheder for at gøre en positiv forskel i ens liv. Det gælder om at kunne se mulighederne frem for begrænsningerne.

Jeg har selv 18 års erfaring som klient ved Kranio Sakral Terapeuter. Ellers havde jeg været invalid i dag efter en alvorlig piskesmælds skade i 1998. Tidligere fik jeg 2-4 behandlinger om året og kunne stort set alt det, jeg ville på trods af mine skader =  Leve livet = levliv (deraf mit firmanavn). Jeg havde mit domænenavn i 7 år, inden jeg startede på uddannelsen. Jeg vidste det skulle være sådan...

I dag, hvor jeg selv er behandler, sørger jeg for at få en behandling en gang om måneden. Fordi det er en fantastsisk oplevelse - uanset om man har ondt, er stresset mm. Eller man har det godt og er i balance med sig selv! Dét vil jeg gøre for mig selv. Lige som mange af mine klienter gør det. Det er mine klienter, som har lært mig det.

Jeg har prøvet på egen krop, hvordan det er at have det rigtig, rigtig dårligt. Og have så mange smerter, at man knap kan trække vejret. Og prøvet at være sygemeldt i 4 år...

Derfor ved jeg også at meget er muligt, hvis man får den rigtige hjælp!

I dag lever jeg selv et liv helt uden smerter og uden begrænsninger. Jeg fandt løsningen selv og fik hjælp via Kranio Sakral Terapi. Derfor er jeg god til at finde / se og vise mulighederne for mine klienter - frem for at fokusere på begrænsningerne.... 

Kroppen er så intelligent så der er gode muligheder for forandring, hvis man ønsker det.

Man behøver ikke at tro på Kranio Sakral Terapi. Det er videnskabeligt bevist, det er en del af læge uddannelsen i USA. Det er helt logisk ligesom 2+2 er = 4.

Jeg har oplevet at jeg kan hjælpe ca 95 % af mine klienter